Sto

Website : www.sto.be

Wie zijn we ?

Sto ontwikkelt en produceert innovatieve en functionele systemen en producten, zoals buitengevelisolatie, sierpleisters, verven en coatings voor nieuwbouw en de renovatiemarkt. Deze systemen komen tegemoet aan de energie eisen en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Met meer dan 60 jaren ervaring en praktische toepassingen bewijst Sto dat zijn gevelisolatiesystemen een eerste klas en blijvende bescherming bieden. Zo is bijvoorbeeld StoTherm Classic één van de beste en meest doeltreffende gevelisolatiesystemen op de markt.

Het is dan ook de visie van Sto om leider te zijn in technologie voor de leefbare en duurzame vormgeving van leefomgevingen. Wereldwijd.

Onze visie op bouwindustrialisatie

Het industrialiseren van bouwoplossingen kan zorgen voor een permanente kwaliteit die in een optimale omgeving gerealiseerd wordt. Dit biedt een hogere planningszekerheid met kortere bouwtijden tot gevolg.

Wij wensen met onze systemen en service bij te dragen tot een verdere ontwikkeling & innovatie van de bouwindustrialisatie.

Projecten